Powered by Busch-Jaeger

Veilig wonen is comfortabel wonen. Thuis zijn moet ook als veilig thuis voelen. Dit kan versterkt worden met de juiste maatregelen voor het optimale veiligheidsgevoel. Er zijn verschillende systemen en installaties die zorgen dat u , uw gezin en uw eigendommen veilig zijn. Controlerende functies voor binnen en buiten. 

 

verlichtingVerlichting voor een veilig gevoel

De juiste verlichting speelt een belangrijke rol bij veiligheid. Het begint al buiten. Veilig thuiskomen is het lekkerste gevoel. Je welkom voelen en ook de gastvrijheid naar bezoekers. Buiten geven lampen in combinatie met bewegingsschakelaars altijd een veilig gevoel. Als iemand de oprit betreedt, gaat het licht aan en dat geeft een veilig gevoel. En houdt inbrekers toch ook vaker buiten de deur. De alarmfunctie die kan worden toegepast kan worden verbonden met de verlichting. Bij paniek of alarm, gaat automatisch de verlichting aan in de gangen en buiten. 

 

 

Deurcommunicatie

De voordeur vormt de overgang tussen buiten en binnen. VeiligheidDé plek waar veiligheid een grote rol speelt. Door een veilig deurcommunicatiesysteem kan er altijd worden gezien wie er voor de deur staat en kan er bepaald worden of u open doet. Ook voor uzelf kan de toegang veilig worden vereenvoudigd.

 

Raambewaking

Bij het verlaten van het huis een seintje krijgen als er nog een raam of deur openstaat. Niet alleen handig, maar vooral heel veilig. Ongenode gasten komen dan in elk geval niet via het raam binnen. Maar ook bij harde wind kunt u controle hebben over de openstaande ramen en deuren. U krijgt een seintje als er schade dreigt.