Powered by Busch-Jaeger

Een wisselschakelaar is ideaal voor wanneer u verlichting vanaf meerdere plekken aan of uit wilt kunnen schakelen. Het verhoogt op een eenvoudige manier uw woongemak en zorgt voor gebruiksvriendelijke oplossingen in uw huis. Uw Duurzame Installateur adviseert u graag over welke toepassingen voor de wisselschakelaar in uw huis mogelijk zijn.

Verhoog uw wooncomfort dankzij een wisselschakelaar

Bijvoorbeeld in gangen, op de overloop of in ruimtes met meerdere ingangen is het installeren van een wisselschakelaar een ware uitkomst. Op die manier kunt u vanaf meerdere plekken het licht in of juist uitschakelen. Het zoeken naar de lichtknop in het donker is hiermee voorgoed verleden tijd. U zult dit ongetwijfeld als een verhoging van uw woongenot ervaren. Bovendien voorkomt u hiermee de mogelijke gevaren die donkere ruimtes met zich mee brengen. U hoeft niet meer bang te zijn dat u ergens over heen struikelt als u de lichtknop probeert te vinden. De lichtknop bevindt zich immers altijd naast uw deur.

Laat een wisselschakelaar bijvoorbeeld installeren boven en onder aan de trap, zodat u nooit meer in het donker de trap op of af hoeft te gaan. De wisselschakelaar komt bijvoorbeeld ook zeer van pas in de slaapkamer. U kunt een wisselschakelaar zo laten installeren dat u zowel bij de deur als vanuit bed de lamp kunt bedienen. Dit wordt in de volksmond ook wel de hotelschakelaar genoemd. Door de installatie van de wisselschakelaar kunt u de luxe van een hotel echter ook thuis ervaren.

Verder is het mogelijk om meerdere lampen vanaf verschillende plekken te bedienen of om bijvoorbeeld dimmers te laten installeren. Uw Duurzame Installateur informeert u graag over de uiteenlopende mogelijkheden.

De wisselschakelaar is ideaal in uw bedrijfspand

Ook in bedrijfspanden is de wisselschakelaar van onmisbare waarde. Bedrijfspanden hebben vaak grote ruimtes. Zeker in deze grote ruimtes is het erg handig om de verlichting vanaf meerdere plekken te kunnen bedienen. Bovendien kunnen de installateurs van Uw Duurzame Installateur een centrale plek voor u creƫren waarop u alle verlichting van het gebouw kunt regelen. Op die manier hoeft u niet het gehele pand door wanneer u de verlichting in of uit wilt schakelen. U weet dan vervolgens zeker dat alle verlichting ook daadwerkelijk uit is. Het verhoogt uw gemak en bespaart u tegelijkertijd de eventuele kosten van het per ongeluk aan laten staan van de verlichting.

Uw Duurzame Installateur staat voor u klaar

Wanneer u eenmaal het comfort en de voordelen van een wisselschakelaar ervaren zult hebben, zult u niet anders meer willen. Voor veel ruimtes biedt de wisselschakelaar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Het installeren van een wisselschakelaar is echter een complexe klus, waarbij ervaring en kennis van elektriciteit geboden is. Het is daarom raadzaam om een expert in te schakelen om de wisselschakelaars op een juiste en snelle manier te installeren. De ervaren installateurs van Uw Duurzame Installateur nemen graag samen met u de mogelijkheden voor een wisselschakelaar door. Voor een deskundig advies en installatie neemt u contact op met Uw Duurzame Installateur.