Powered by Busch-Jaeger

Van schakelaars naar tablet

Met slechts één druk op de knop al uw elektrische apparaten aan- of uitzetten? Hoe handig is dat? Dankzij het e-Domotica systeem kan deze droom werkelijkheid worden. De afgelopen jaren hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden op het gebied van domotica. Domotica wordt ook wel huisautomatisering genoemd en draait om zowel de integratie van techniek en bediening in als buitenaf naar de woning. Uw Duurzame Installateur voorziet u graag van informatie en advies over wat voor u de beste keus is op het gebied van schakelaars en het nieuwe e-Domotica systeem.

Het e-Domotica systeem

Waar veel mensen nog ruim dertig aparte schakelaars in huis hebben voor hun verlichting en elektrische apparaten, bestaat er tegenwoordig ook de mogelijkheid om al deze verlichting en elektrische apparatuur aan elkaar te koppelen en te bedienen vanuit slechts één systeem. Dit is het e-Domotica syteem. Dit systeem heeft de naam ‘e-CENTRE basisstation’ en bestaat uit een soort tablet waarop u werkelijk alles kunt bedienen. Het is mogelijk om alles naar eigen wens in te stellen en u kunt continu nieuwe apparaten toevoegen op het basisstation. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw alarm te activeren of deactiveren met een persoonlijke PIN. Tenslotte is de installatie eenvoudig en is het e-CENTRE basisstation een stijlvolle toevoeging aan uw woning. Dit zijn slechts enkele specificaties. Voor alle specificaties verwijzen wij u graag door naar onze website waar nog uitgebreider op in wordt gegaan.

Aan het e-Domotica systeem hangt wel een aardig prijskaartje. U heeft de keuze ook diverse pakketten en de basispakketten hebben een prijs van rond de €300 euro. Ondanks dit bedrag, moet u wel in uw achterhoofd houden dat u met dit systeem een hoop energie en dus geld zult besparen. Uiteindelijk zal een e-Domotica systeem juist een investering zijn op langere termijn en bent u voordeliger uit.

De voordelen op een rijtje…

Naast bovengenoemde specificaties beschikt deze nieuwkomer op het gebied van schakelaars over tal van voordelen. Zo kunt u energie en geld besparen dankzij de standby-stand, kunt u draadloos schakelen en heeft het systeem een groot bereik. Tevens bezorgt het systeem u veel comfort en veiligheid dankzij het bedieningspaneel. De bediening is ontzettend eenvoudig en het systeem is uit te breiden en flexibel. Tenslotte hebben de systemen hebben een garantie van vijf jaar. Na het horen van deze voordelen switcht u toch het liefst vandaag nog om van schakelaars naar het e-Domotica systeem?

Nog meer weten?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over schakelaars en het e-Domotica syteem of wilt u advies over wat het best bij u past? Op onze website is meer informatie te vinden en ook telefonisch helpen wij u graag verder. Tevens beschikken wij over de beste installateurs en hebben wij een groot netwerk van leveranciers op dit gebied.