Powered by Busch-Jaeger

Net verhuisd of aan het verbouwen? Dan is het ook wel tijd om het schakelmateriaal aan te pakken. Maar ook als u in plaats van gewone lichtschakelaars toch dimmers of bewegingsmelders wilt. Net iets meer luxe, comfort en veiligheid in het design naar uw wens. En bereken vervolgens meteen welk pakket schakelmateriaal bij uw wensen past en wat de kostenindicatie hiervan is.

sp-carat

Carat®

sp-puredelstahl

Pure stainless steel

sp-impuls

Impuls

sp-solo

Solo®

sp-buschaxcent

Busch-axcent®

sp-alpha

Alpha

sp-futurelinear

Future® linear

 

Dit zijn de negen verschillende lijnen schakelmateriaal van Busch-Jaeger die geschikt zijn voor plaatsing of vervanging van uw inbouwschakelmateriaal bij u thuis. Deze zijn allen verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. 

sp-buschbalanceSI

Busch-balance® SI

sp-reflexsi

Reflex SI/SI Linear

Verfris uw huis, vernieuw uw schakelmateriaal

Basis

Nieuwe stopcontacten en lichtschakelaars?

 

 

Meest gekozen

Stopcontacten, dimmers en USB-laders?

 

 

Deluxe

Kindveilige stopcontacten en led-dimmers?

 

 

Alles wat u wilt weten over schakelmateriaal

Af en toe is het zover, tijd om uw schakelmateriaal te vervangen. Het is verouderd, werkt niet meer goed of er is een stukje af. Een eenheid in het schakelmateriaal geeft rust. Overal hetzelfde design, mooi passend bij de muren en de rest van uw interieur. Kies een van bovenstaande pakketten kies voor basis schakelmateriaal, ga een stapje luxer, met meer comfort of ga voor het meest comfortabele pakket met een led-dimmer en benaderingsschakelaar. Komen de standaard pakketten schakelmateriaal niet overeen met uw wensen? Geen probleem. Uw Duurzame Installateur adviseert u het juiste schakelmateriaal voor elke kamer in huis.