Powered by Busch-Jaeger

Uw woning

Vrijstaand
2-1 Kap
Tussenwoning
Appartement
Ons instapmodel
Onbeperkt

Verlichting
Automatische jaloezieën en gordijnen
Deurcommunicatie/intercom
Verlichting (Dimbaar)
Automatische gordijnen en jaloezieën
Deurcommunicatie en intercom
Automatische zonwering
Verwarming/aircoregeling per kamer
Entertainment (audio/video)
Beveiliging (inbraak en brand)
Energieverbruik-meting
Automatische tuinsproei-installatie

Nieuwe schakelmateriaal plaatsen

Woonkamer
Slaapkamer
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Keuken
Badkamer

U heeft gekozen voor ons instapmodel

Dit bieden wij in het free@home systeem. De basis is altijd van dit systeem is de verlichting. Door middel van een paneel aan de muur of via de app op tablet of smartphone is de verlichting te regelen. Alles aan, alles uit, gedimd of besturing per kamer. Dit kan optioneel worden uitgebreid met automatische gordijnbesturing.

Ook kunt u deze combineren door het instellen van scenes. Wilt u gaan werken in de werkkamer? 1 druk op de knop, de verlichting gaat uit in de woonkamer en keuken, aan in de werkkamer en de jaloezieën gaan omlaag tegen een laagstaande zon.

Dit free@home pakket heeft de mogelijkheid voor een intercom-installatie. U kunt op het bedieningspaneel of via de app op tablet of smartphone zien wie er aanbelt, met diegene praten en meteen de deur openen. De genoemde prijs is een indicatie op basis van u aangevinkte onderdelen. De prijs is gebaseerd op een gemiddeld Nederlands huishouden met woonkamer, keuken, 3 slaapkamers en een badkamer. Het systeem free@home is maatwerk.

De prijs is exclusief montage en installatie. Vul onderstaand uw contactgegevens in en een installateur neemt vrijblijvend contact op om u verder te informeren.

U heeft gekozen voor de onbeperkte mogelijkheden van huisautomatisering

Dit bieden wij in het KNX systeem. De basis is van het systeem is altijd de verlichting. Door middel van een paneel aan de muur of via de app op tablet of smartphone is de verlichting te regelen. Alles aan, alles uit, gedimd of besturing per kamer.

Dit kan optioneel worden uitgebreid met automatische gordijnbesturing. Ook kunt udeze combineren door het instellen van scenes. Wilt u gaan werken in de werkkamer? 1 druk op de knop, de verlichting gaat uit in de woonkamer en keuken, aan in de werkkamer en de jaloezieën gaan omlaag tegen een laagstaande zon. En uw favoriete radiozender gaat aan.

Het KNX-systeem biedt de mogelijkheid voor een intercom-installatie. U kunt op het bedieningspaneel of via de app op tablet of smartphone zien wie er aanbelt, met diegene praten en meteen de deur openen.

Maar dat is zeker nog niet alles. De beveiliging van uw woning kan geoptimaliseerd worden naar uw wensen. Bij paniek meteen een doorschakeling naar een meldkamer, geen probleem. Heeft u zonnepanelen en wilt u weten wat de energie-opbrengst hiervan is? Gewoon op te vragen via de app, waar u meteen ook het verbruik van de energie kan zien.

De genoemde prijs is een indicatie op basis van u aangevinkte onderdelen. De prijs is gebaseerd op een gemiddeld Nederlands huishouden met woonkamer, keuken, 3slaapkamers en een badkamer. Een KNX systeem is maatwerk. Wij raden u dan ook aan uw gegevens in te vullen. Een installateur neemt dan vrijblijvend contact met u op voor advies op maat. De prijs is exclusief montage en installatie.


* Dit bedrag is slechts een kostenindicatie. Prijzen zijn excl. montage en installatie. Deze oplossing voor huisautomatisering blijft maatwerk.

Vul uw gegevens in en een installateur neemt contact op voor advies op maat.

0
* * Dit bedrag is slechts een kostenindicatie. Prijzen zijn excl. montage en installatie. Ook is de prijs afhankelijk van de keuze voor het soort schakelmateriaal. Vul uw gegevens in en een installateur neemt contact op voor advies op maat.

Bedankt voor uw bestelling!

...
Aan het laden. Een moment geduld.