Powered by Busch-Jaeger

Uw heeft de prijsindicatie ontvangen in uw mailbox!

Controleer ook uw spambox op eventuele mailbericht van UwSlimmeHuis.nl. Het kan zijn dat onze berichtgeving als spam wordt opgevat door uw mailprovider.

 

Nog maar een kleine stap tot uw slimme huis. 95%

Voorkom vervelende verassingen!

  • Weet u al op welke 7 punten het in de praktijk vaak fout gaat bij het monteren van domotica?
  • Wist u dat onze installateurs 1 op 1 samenwerken met de fabrikant van uw domotica producten.
  • Bent u zich ervan bewust dat domotica systemen mee moeten blijven gaan met de toekomst. Onze adviseur kan u hier alles over vertellen
  • Wij zijn werkzaam door heel Nederland, dus altijd bij u in de buurt.
  • Verbouwing of renovatie maar nog niet het budget voor domotica? Laat voorbereidingen treffen door een SlimmeHuis installateur.

Wilt u meer informatie?

Om te voorkomen dat u achteraf verassingen tegen komt kunnen wij u ook telefonisch informeren en eventueel een afspraak in plannen om u te informeren.

Helaas worden er te vaak fouten gemaakt en geen rekening gehouden met de rest van uw huis, installatie of behoefte. Wij proberen dit op alle mogelijke manieren te voorkomen. Wij hebben jarenlagen ervaring met domotica en zijn al vanaf het begin betrokken bij advies en aanleg. 

Een persoonlijk advies of afspraak is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

WIE/WAT IS UW SLIMME HUIS?

Uw Slimme Huis is een samenwerkingsverband. De installateurs werken niet alleen samen op het gebied van installaties, maar ook delen zij veel kennis waardoor iedereen altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Gezamenlijk worden er opleidingen gevolgd om altijd specialistisch, betrouwbaar en veilig aan het werk te zijn.

Door de verspreiding over heel Nederland zit er altijd een installateur bij u in de buurt waardoor u altijd gegarandeerd bent van professioneel advies en deskundige uitvoering.

Wij helpen u aan de oplossing voor al uw elektrotechnische wensen. Wij doen dit met ruim 40 installateurs die gevestigd zijn door heel het land. Deze installateurs zijn gespecialiseerd in Domotica. Zij gaan altijd uit voor de meest gunstige oplossing voor het milieu en uw portemonnee.

Alle domotica projecten voeren zij vakkundig en professioneel uit. Zowel op de zakelijke als de particuliere markt zorgen de installateurs voor een passende en toekomstgerichte oplossing; advies, ontwerp, installatie en onderhoud van een domotica installatie.

 

Vragen en antwoorden

 

Waarom kiezen voor een Uw Slimme Huis Installateur
Zijn jullie door heel Nederland werkzaam?
Wijkt de definitieve prijs veel af van de indicatieprijs?
Komen jullie ook bij mij thuis kijken?
Waarom moet ik bij het berekenen van de indicatieprijs mijn e-mail adres en telefoonnummer invullen?