Powered by Busch-Jaeger

Dankzij KNX kan u de installaties en apparaten binnen uw woning, bedrijf of ander gebouw centraal beheren en automatiseren. Deze moderne gebouwentechniek is namelijk een intelligente vorm van automatisering die ervoor zorgt dat wonen of werken in uw gebouw niet alleen comfortabeler wordt, maar dat de veiligheid ook toeneemt en de energiekosten lager worden. Bent u geïnteresseerd in uw eigen KNX-systeem? Neem dan contact op met Uw Duurzame Installateur!

Waarom kiezen voor KNX?

Door te kiezen voor KNX in uw woning of op uw werkplek zal u de gemakken ervaren van deze moderne techniek. KNX is namelijk een systeem dat gebruikt wordt als automatisering binnen gebouwen, waardoor deze vanzelf kunnen reageren op uw wensen. Dit systeem zorgt er namelijk voor dat apparaten en installaties aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Zo hoeven ze vanaf nu niet meer onafhankelijk van elkaar bestuurd te worden, maar kan dit nu gedaan worden als één groot geheel. Dankzij KNX kunnen bijvoorbeeld verlichting, verwarming en ventilatie automatisch geregeld worden. Ook andere zaken, zoals audio en video of de wasmachine kunnen met KNX bestuurd worden. Daarnaast wordt het systeem ook vaak toegepast als een vorm van beveiliging door gebruik te maken van een alarmsysteem, valdetectie of een noodknop. Het gebruik van KNX is dan ook erg veelzijdig en breed toepasbaar.

De voordelen van KNX

KNX is een intelligente en moderne oplossing binnen de gebouwentechniek, waardoor deze u al snel de volgende voordelen zal opleveren:

* Wonen of werken in het gebouw waar KNX aangesloten is zal een stuk comfortabeler worden, aangezien installaties en apparaten gekoppeld kunnen worden en op deze manier heel gemakkelijk en automatisch bestuurd kunnen worden.

* KNX zorgt voor een veiligere woning of werkplek, aangezien beveiliging op deze manier veel eenvoudiger aangestuurd kan worden. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld ouderen veel langer zelfstandig blijven wonen.

* De energiekosten zullen ook een stuk lager worden. U verbruikt op deze manier namelijk niet snel meer te veel energie, omdat dit vanaf nu pas aangestuurd kan worden op de momenten dat het nodig is.

Wat kan Uw Duurzame Installateur voor u betekenen?

Uw Duurzame Installateur past KNX systemen toe binnen woningen, bedrijven en andere gebouwen. We kijken samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden. Zo kunt u zelf bepalen welke installaties en apparaten u graag wil automatiseren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de verlichting aan te sluiten, waardoor deze automatisch aangaat wanneer het donker is en u de kamer binnenloopt. Daarnaast kunt u ook besluiten om de verwarming te automatiseren, waardoor het ook mogelijk is om via uw smartphone de temperatuur te regelen vlak voor u naar huis gaat. Ook kunt u hiermee de beveiliging bedienen en andere apparaten aansturen, zoals de wasmachine, video, audio en nog veel meer. Zo bepaalt u helemaal zelf hoe u uw KNX-systeem wil toepassen, waardoor u meer comfort, veiligheid en duurzaamheid zult ervaren. Uw Duurzame Installateur helpt u hier graag mee. Wilt u daarom graag meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op met Uw Duurzame Installateur!