Powered by Busch-Jaeger
X

Verlichting

Sfeerlicht of praktisch licht? Met één druk op de knop!

bekijk details
X

Verwarming

Altijd de juiste temperatuur? Verwarming automatisch uit als er een deur openstaat?

bekijk details
X

Gordijnen

Automatische bediening van gordijn of jaloezie van afstand!

bekijk details
X

TV/muziek

Alles met elkaar verbonden overal de muziek die u wilt.

bekijk details
X

Comfortschakelaar

Liever met de hand even het licht dimmen? Geen probleem.

bekijk details
X

Bedieningspaneel

Alles te bedienen en stel zelf gewenste scenes in!

bekijk details

De toepassingen van automatisering in de woonkamer zijn eindeloos. De meeste tijd brengt u toch daar door. Meer gemak, een mooi design en gewoon een coole gadget. Alles te bedienen vanaf de bank!

U begint de dag, wordt wakker en doet met 1 druk op de knop de gordijnen in de woonkamer open. Vervolgens gaat automatisch uw favoriete ochtendmuziek aan. Als het nog wat schemerig is, ook de verlichting op een vooraf ingestelde stand. Is het winter? De verwarming gaat aan.

Door het instellen van deze ‘ochtendscène’ kan dit allemaal met 1 druk op de knop. Alle apparatuur is onzichtbaar met elkaar verbonden, waardoor het leven een stuk gemakkelijker wordt gemaakt. U kunt rustig gaan ontbijten en de krant lezen.

Tijd om te gaan. U gaat de deur uit, via smartphone, tablet of bedieningspaneel zet u eenvoudig alle apparatuur, verlichting en verwarming of airconditioning in een keer uit. U hoeft geen rondje meer door het huis te doen om te checken of alles uit is.

Stond de tuindeur nog open? Geen probleem, automatisch ontvangt u een signaal dat deze nog open stond. Dit geldt ook voor alle ramen in het huis. Handig!

Thuiskomen, na een lange dag werk, toch echt het fijnste moment van de dag. Op het moment dat u wegrijdt bij uw werk, zet u alvast de verwarming aan, doet u de gordijnen of jaloezieën dicht en zorgt voor een lekker muziekje. En de elektrische haard zorgt voor een ontspannend sfeertje.

Via de app op smartphone of tablet kan dit op afstand ook met maar 1 druk op de knop. Dat wilt u toch ook, gemak en lekker ontspannen thuiskomen.

Nog veel meer ervaringen zijn mogelijk. U kunt de woonkamer natuurlijk ook tegelijkertijd bedienen met de keuken of gang. Gaat het licht in de keuken aan omdat u gaat koken, wordt er vanzelf een andere sfeer neergezet in de woonkamer. Verlichting veranderd, de televisie gaat uit en zakt weg in de kast. Een muziekje klinkt uit de boxen in zowel de keuken als de woonkamer.