Powered by Busch-Jaeger
X

Verlichting

Verlichting aan zodra u binnenkomt? Handig en wel zo hygienisch zonder lichtknopje.

bekijk details
X

Muziek

Tijdens de sanitaire stop een lekker achtergrondmuziekje? De muziek gaat aan zodra u binnenkomt.

bekijk details
X

Bewegingsmelder

Handig en overal toepasbaar: de verlichting of apparatuur gaat pas aan als u in de buurt komt.

bekijk details

Ook in het kleinste kamertje van het huis zijn tal van mooie oplossingen en gadgets mogelijk. Hoe fijn is het als het leven u daar ook nog eens makkelijker wordt gemaakt.

Beweging

Laten we beginnen met de bewegingsmelder. Een must-have voor in het toilet. Niet alleen regelt het de verlichting zodra er beweging wordt gedetecteerd. Maar het scheelt ook energie. U kent het misschien wel, uw kinderen gaan naar de WC, maar vergeten toch weer het licht uit te doen. Nu gaat het vanzelf na een ingestelde tijd als er geen beweging meer is. 

Vieze luchtjes

Niemand wil vieze luchtjes in het toilet, maar helaas is er vaak niet zo veel aan te doen. Met een goed afzuigsysteem bent u in een keer hier vanaf. Ook zijn er nog veel meer mooie trucjes om de hygiƫne te vergroten. Wat dacht u van het automatisch omhoog en omlaag laten gaan van de toiletbril of het ingebouwde bidet.

Een duurzaam toilet

Bij nieuwbouw of verbouw van een huis kunt u ook zorgen voor een duurzaam toilet. Door middel van het aanleggen van een regenwateropslag bespaart u heel wat water. U trekt dan voortaan uw toilet door met regenwater.

Een app om uw verbruik te meten, niet alleen voor het hele huis maar ook alleen voor op het toilet. U kunt precies zien hoeveel water en energie u verbruikt en waarop u nog kunt besparen.

Muziek

Komt u voor een grote boodschap? Zet dan met de app een lekker ontspannend muziekje op. Uw favoriete radioprogramma verder luisteren, ook dit kan. Integreer het systeem in het hele huis en luister, ondanks de onderbreking, rustig verder.