Powered by Busch-Jaeger
X

Verlichting

’s Nachts het felle licht aan? Niet nodig? Handig op beweging gaat de loopverlichting naar de badkamer aan.

bekijk details
X

Televisie

Even het laatste kwartiertje van die film afkijken? Zet de tv vanaf de woonkamer alvast aan de film gaat verder waar deze gebleven was.

bekijk details
X

Gordijnen

Lekker wakker worden van daglicht? Stel in dat uw gordijnen op een vaste tijd opengaan.

bekijk details
X

Paniekknop

Onraad in of om het huis? Schakel alle verlichting in huis in een keer in en waarschuw automatisch de hulpdiensten.

bekijk details

De slaapkamer, de plek waar u echt tot rust komt en comfort een grote rol speelt. U bent moe na een lange dag. Het liefst wilt u dat alles dan vanzelf gaat. En dat kan nog ook!

Op naar bed; u zet vanaf de woonkamer alvast de verlichting in de slaapkamer aan. En doet hiermee meteen het licht en de apparatuur in de woonkamer uit, ook kan meteen de voordeur op slot. Makkelijk en geen rondje meer door het huis.

Maar ja, u wilt eigenlijk nog het laatste kwartier van die spannende film afkijken. Geen probleem, u zet de televisie in de slaapkamer aan en deze gaat automatisch naar de zender waar u in de woonkamer naar keek.

Even knuffelen

Nog even kletsen na de film, tuurlijk. Maar dan wel met een andere sfeer. Tijd voor de ‘knuffelscene’ Het grote, functionele licht gaat uit, de gordijnen sluiten. En kleurrijke, sfeervolle LED-verlichting vult uw slaapkamer.

Het komt voor, helaas vaker dan u wilt. U moet ’s nachts naar de WC of een van de kinderen gaat huilen. U wilt uw partner niet wekken met het grote licht. Op het moment dat u uit bed stapt gaat langs de muur, naar de gang door naar de badkamer of richting de kamer van de kinderen. Handig, zonder het zoeken naar het lichtknopje.

Paniek

U wordt wakker van een onverwacht geluid, het idee dat t buiten is. Kijk dan vanuit uw bed naar de beveiligingscamera’s die u buiten heeft hangen. U zult zien, niks aan de hand en u kunt u gerust weer even omdraaien.

Hoort u nu echt iets, of ziet u onraad op de camera. Dan kunt u met 1 druk op de knop (deze kan naast uw bed worden geïnstalleerd) het alarm inschakelen. Alle verlichting in het hele huis (of delen) gaat aan en buiten zal het licht (de Masterlight) rood en wit gaan knipperen. De meldkamer wordt automatisch gewaarschuwd. De dieven zullen afschrikken van het plotselinge licht en nemen de benen! Niet voordat ze natuurlijk zijn vastgelegd op de beveiligingscamera’s.

Uitgeslapen? Mooi zo. Even vanuit bed de gordijnen open, het licht een muziekje aan in de badkamer en oh ja, het koffiezetapparaat kan ook alvast aan. Alles via smartphone of tablet vanuit bed. Wat een luiheid en fijn voor doordeweeks en in het weekend!