Powered by Busch-Jaeger
X

Verlichting

Tijd om te koken? Meer licht dus. Tijd voor een borrel? Sfeerlicht. In een keer in te stellen.

bekijk details
X

Gordijnen

Last van de laagstaande zon? De jaloezieën zakken automatisch.

bekijk details
X

Muziek

Alles met elkaar verbonden overal de muziek die u wilt.

bekijk details
X

Bediening apparatuur

Handig  vanuit bed of vanaf de bank alvast het koffiezetapparaat aanzetten!

bekijk details
X

USB lader

Altijd met internet verbonden met handige accespoints en laad ondertussen zonder kabel uw smartphone op.

bekijk details

De keuken, het hart van bijna elk huis. Vol met elektrotechnische apparatuur en aansluitingen. Een mooie plek voor innovatieve en comfortabele oplossingen.

Eigenlijk begint elke dag in de keuken, ontbijt maken, kopje koffie. Even wakker worden en voorbereiden op de dag. Op de ingebouwde tablet in het keukenblok even de eerste headlines doornemen.

Handig, het koffiezetapparaat heeft u al aangezet vanaf de slaapkamer. Dus de koffie is gezet. Voor de liefhebbers alleen nog een klontje suiker toevoegen!

We weten allemaal dat de smartphones van tegenwoordig nog geen halve dag meegaan. Nog even opladen voor het weggaan. Maar ja, waar was die oplader ook alweer. Geen nood, gewoon ingebouwd in het keukenblok. Geen snoer meer nodig.

Verlichting in de keuken

Omdat de keuken steeds meer een echte belangrijke leefomgeving wordt, wilt u natuurlijk ook de verlichting een bepaalde sfeer meegeven. ’s Ochtends praktisch en waarschijnlijk wat feller, net zoals tijdens het koken.

Maar zodra dat achter de rug is, is het tijd voor een diner. Dit met het juiste, warme sfeerlicht en een goed muziekje. Tijd om de scene te veranderen. Van ontbijten, naar koken, naar dineren. Makkelijk, allemaal met 1 druk op de knop, zodat u zich bezig kan houden met uw gasten.  Toch iets te fel? Of liever een andere kleur licht? Geen probleem met de tablet of smartphone kunt u dit per lamp regelen. Steeds een andere sfeer voor een ander moment. Of makkelijk met de LED-dimmer aan de muur. Zo kan iedereen ook zonder app de verlichting regelen.

Musica!

Muziek kan heerlijk ontspannend zijn in de keuken, lekker wakker worden, lekker meezingen tijdens het koken, half dansend richting de afwas of tijdens de borrel met vrienden. Door het inbouwen van digitale internetradio is het eenvoudig te besturen voor elk wat wils. Ook kan natuurlijk een Sonos worden ingebouwd die weer mooi communiceert met het hele huis.  

Veilige keuken

Veiligheid blijft in de keuken ook van groot belang. Een hittemelder kan worden geïnstalleerd, natuurlijk samen met een koolstofmonoxide-melder. De hittemelder gaat af bij extreme hitte van stoom, rook of vuur. Wel zo veilig voor als tijdens het koken de buurman aanbelt.