Powered by Busch-Jaeger
X

Verlichting

T is altijd donker in de gang een thuiskomlampje is wel zo fijn.

bekijk details
X

Bedieningspaneel

Alles te bedienen en stel zelf gewenste scenes in!

bekijk details
X

Wandcontactdozen

Zorg voor voldoende en veilige stopcontacten! En natuurlijk ook voor een handige lichtschakelaar.

bekijk details
X

Ice-lights

Zorg voor sfeervol licht in de gang en op de trap. Het licht straalt naar waar u het nodig heeft.

bekijk details

U stapt de drempel over, thuis! Het kan natuurlijk zijn dat u het licht in de gang al vanaf een afstand heeft aangedaan met uw smartphone of tablet. Dan heeft u ook meteen een warm welkom.

Mocht u dit nog niet gedaan hebben, kunt u met het besturingspaneel alle verlichting, apparatuur, camera’s en toegang van uw hele huis bedienen.

U kunt uw eigen ‘thuiskom’-scene aanzetten, maar ook kunt u alle lampen of apparaten los van elkaar aan-of uitzetten.

Visite

Gangen en trappen gebruikt u in huis toch vaker dan u denkt. Er staat iemand voor de deur, belt aan. Pfff… opstaan. Nee hoor, niet nodig. Via smartphone of tablet kan je vanaf de bank zien wie er voor de deur staat. Ook in het donker, want uiteraard gaat er het buitenlicht aan zodra er iemand beweegt.

Door de intercom kunt u vertellen dat u eraan komt, maar kunt intussen ook al de deur open doen. Handig als er goede bekenden langskomen.

Trapverlichting

De verlichting van de trap en gangen kan aangaan als u er gebruik van maakt. Maar bijvoorbeeld ook feller gaan schijnen zodra u in de buurt komt. Een mooie vorm van trapverlichting zijn de Busch Ice-Lights. Vierkante verlichting die bijvoorbeeld alleen naar de treden schijnt. Wel zo praktisch en heel sfeervol.

Het is handig om in enkele gangen en bij de trap een besturingssysteem op te hangen. Vanuit daar is dan alle apparatuur te bedienen. Handig als uw mobiel aan het opladen is. U kunt dan toch overal bij en kunt u als u boven bent zien wie er voor de deur staat.