Powered by Busch-Jaeger
X

Verlichting

Gaat het schemeren dan gaat het licht aan? Komt er iemand langslopen? Dan gaat het licht nog feller schijnen wel zo gastvrij!

bekijk details
X

Intercom

Handig om te praten met iemand die aanbelt? Voor de veiligheid wordt er meteen een foto gemaakt.

bekijk details
X

MasterLight

In 15 kleuren in te stellen laat uw bezoek zich welkom voelen. Met alarmfunctie de hulpdiensten kunnen uw huis van afstand vinden.

bekijk details

Welkom thuis! Dat gevoel moet je krijgen als je de oprit oprijdt. Ook wilt u natuurlijk bezoekers een warm welkom geven.

Buitenverlichting

Dit kan al met de juiste buitenverlichting. Verlichting die kan aanspringen bij beweging, maar ook pas aangaat als het echt nodig (donker) is. Een bewegingsmelder en een daglichtregelaar is hiervoor al genoeg. Als u een oprit heeft, kan dit natuurlijk al als u het pad oprijdt. Maar dit kan ook langs het huis worden geïnstalleerd. Als u dichter bij het huis komt gaat de verlichting steeds feller schijnen.

Bij de voordeur wilt u toch altijd wat meer verlichting. Een Busch Masterlight is hiervoor een goede optie. Deze lamp is in te stellen in 15 verschillende kleuren en begint te branden op het moment dat het gaat schemeren. Zodra de lamp beweging detecteert gaat de lamp feller branden. Zo staat u en uw visite in ieder geval nooit in het donker.

Veiligheid

U wilt lekker rustig en veilig thuiszitten. Dan is het pas echt een thuis. Door buiten te voorzien van camera’s, kunt u altijd en overal via de app zien wat er gebeurd in uw tuin. Dus ook als u op vakantie bent.

De camera bij de voordeur kunt u zo instellen dat het systeem een foto neemt op het moment dat diegene aanbelt. Zodat u altijd kan terugkijken wie er heeft aangebeld.

De Masterlight die bij de deur of het hek hangt kan bij onraad ook de buurt of hulpdiensten waarschuwen. Zodra het alarm wordt geactiveerd kan de lamp rood-wit gaan knipperen.

Toegang

Het intercomsysteem hangt natuurlijk niet voor niets bij het hek of de voordeur. U wilt weten wie er langs komt en toch ook zelf weten voor wie u de deur open doet.

Maar zelf wilt u natuurlijk niet als een conciërge rondlopen en altijd maar die gigantische sleutelbos meeslepen. Door eenvoudige toegangscontrole kunt u met een pasje, code of met uw vingerafdruk uw huis in.

Sproei-installatie

In de zomer wilt u lekker genieten van de tuin. Belangrijk is dat deze dan regelmatig wordt gesproeid. Deze installatie kunt u natuurlijk op een tijdschakelaar zetten. Wel zo handig als deze ook via de app bedient kan worden. Want bij een zwoele zomeravond is het toch wel fijn als de sproeier een uurtje later aan gaat.

Elektra

Het grasmaaien is prima, zolang u natuurlijk niet met drie verlengsnoeren aan de haal moet. Genoeg contactdozen zijn daarom belangrijk in uw tuin. Zorg ook dat deze waterbestendig zijn en meegaan in het design van de rest van uw huis. Heeft u een elektrische fiets? Laat dan meteen een mooi oplaadpunt plaatsen voor uw elektrische fiets.