Powered by Busch-Jaeger

X

Verlichting

Meteen wakker worden met fel licht of romantisch in bad? Stel het makkelijk in!

bekijk details
X

Verwarming

In de winter last van koude voeten? Zet dan de vloerverwarming aan op de juiste tijd.

bekijk details
X

Comfort-schakelaars

Zorg voor voldoende en veilige stopcontacten in de badkamer! En natuurlijk ook voor een handige lichtschakelaar.

bekijk details

De badkamer, een ruimte waar u of praktisch en snel even doucht en tanden poetst. Óf het is de plek waar u eindelijk even tijd neemt voor uzelf.

Muziek

U heeft vanuit uw slaapkamer al de verlichting, de vloerverwarming en de muziek aangedaan. Wakker worden maar. Het licht iets te fel voor vandaag? Geen probleem, met de Comfortschakelaar dimt u het licht naar de sterkte die u wilt.

De muziekinstallatie is mooi weggewerkt en is vochtbestendig. Eindelijk het einde van die plakradio’s op de douchewand en het zoeken naar een juiste zender. Alles is van te voren ingeregeld, maar natuurlijk aan te passen naar de smaak van dat moment. Met een speciale schakelaar speciaal voor de ingebouwde digitale radio.

Oh jee, u heeft haast. En vergeet het licht uit te doen en het raam staat ook nog open. Niet handig. Geen nood. Bij het weggaan krijgt u automatisch een melding dat ’t raam in de badkamer nog open staat. En de verlichting? Die gaat vanzelf uit door ’t indrukken van de “Huis verlaten-scene”.

Genoeg stopcontacten

De badkamer is een plek waar er veel elektrische apparaten worden gebruikt, een elketrische tandenborstel, een fohn, een scheerapparaat, etc. Genoeg stopcontacten is dus een must. Er zijn veilige wandcontactdozen met verhoogde aanraakbeveiliging, ideaal voor in de badkamer waar de kinderen ook op ontdekkingstocht gaan. Ook zijn ze verkrijgbaar met mooie design-klep zodat wandcontactdozen die niet in gebruik zijn, mooi zijn weggewerkt.

Verwarming

Verwarming in vloer en in spiegels een heerlijke luxe voor in de badkamer. De vloerverwarming is te regelen met een tijdschakelaar, maar ook handmatig aan te zetten of u kunt dit inregelen in een van de vooraf ingestelde scenes. Lekker voor in de winter!

Herkent u het, meteen na het douchen met de handdoek de spiegel afnemen. Anders kunt u toch echt niks zien. Dit is voorbij. Spiegelverwarming kunt u meenemen in uw installatie.

’s Avonds thuiskomen na een lange dag, niks is fijner dan even een uurtje bijkomen in bad. Vanaf beneden zet u alvast de badkraan aan en zorgt voor sfeerverlichting met 1 druk op de knop. Niet meer wachten tot het bad vol is. En heerlijk relaxen met het juiste LED-sfeerlicht en ontspannende muziek.

De badkamer wordt op deze manier echt een plek om te ontspannen.